Verdens bedste (og nemmeste) Chokoladekage

Chokoladekage

Denne kage er uden tvivl en af yndlingskagerne. Den er nem, lækker og saftig. Faktisk kan den holde sig saftig i over en uge, og stadig smage som nybagt. Den er også super taknemmelig med at komme i fryseren.

Den bliver kun endnu mere lækker af at få et tykt lag glasur ovenpå. Skal det hele ikke spises på en gang og skal i køleskabet eller fryseren, anbefaler jeg dog at vente med glasuren til den skal serveres.

Chokoladekage1

Det skal du bruge:

Kage:

  • 500 g sukker
  • 600 g hvedemel
  • 3 spsk kakao
  • 3 tsk natron
  • 1 liter kærnemælk
  • 175 g margarine

Glasur:

  • 3 dl flormelis
  • 4 spsk kakao
  • 2 spsk smeltet smør
  • 1 1/2 spsk mælk

Chokoladekage2

Sådan gør du:

Rør margarine og sukker lyst og luftigt.

Tilsæt mel, kakao, natron og kærnemælk og rør det hele sammen til en ensartet masse.

Hæld blandingen i en bradepande og bag den i cirka 30 minutter ved 200 grader.

Mens kagen køler, kan du røre glasuren sammen.

 

 

Skriv et svar