Fynsk blomsterflor – dåbskage

Carolinedåb

Da Caroline kom til verden var det en kæmpe glæde. Både fordi det havde svært at komme dertil, men også fordi hun bare helt igennem var en lækker baby! Og fordi Carolines dejlige mor er en af mine allerdejligste veninder var jeg selvfølgelig lykkelig for at lave hendes dåbskage.

Carolines farmor og farfar bor på Fyn i det vildeste Morten Korch idyl. Farmor er sognepræst og skulle selvfølgelig døbe Caroline i hendes egen kirke. Og sjældent har jeg set så smukt et sted. Med kirken på den ene side af vejen og præstegården på den anden side. Det hele pakket ind i smukke gamle knudede træer.

Det var et skønt gensyn at komme tilbage til stedet. Første gang jeg var der, var i forbindelse med deres bryllup. Og nu kunne jeg så tage tilbage, sammen med Thomas og vise ham det smukke sted jeg havde fortalt så meget om.

One thought on “Fynsk blomsterflor – dåbskage

Skriv et svar