24 Days of Christmas – 12. december 2015

Opskrift: Hjemmelavede Kokosbarer a la Bounty


I denne weekend er det blevet tid til den årlige konfekt-dag med de dejligste venner. De sidste mange år har vi mødtes en dag i december og lavet julekonfekt en masse. SUPER HYGGELIGT!

Sidste år udvidede vi det klassiske marcipan-repertoire med diverse lækre sager, blandt andet P-tærter, karameller og disse lækre Bounty inspirerede himmerigs-mundfulde.

Det skal du bruge:

  • 397 g kondenseret mælk (1 dåse)
  • 300 g kokosmel
  • 100 g mørk chokolade


Sådan gør du:

Bland kokosmelet og den kondenserede mælk grundigt sammen i en skål. Sørg for at få en ensartet masse.


Form nu de små stykker Bounty, som du lyster. Som en rigtig bar, små kugler, små mundrette hapsere. Du bestemmer helt selv.

Lad dem køle helt ned, inden du overrækker dem med den smeltede chokolade.


Du kan også fordele massen på et stykke bagepapir og lade den køle helt af, inden du skærer den i små brød. Jeg foretrækker at forme dem i hånden, da overfladen så bliver mere glat.


God fornøjelse

– Gitte <3

 

Skriv et svar